To Boldly Go......

Laten we onszelf even voorstellen:


Inspiration2017 richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven van individuen en groepen in onze samenleving. We willen dit op een ‘andere’ manier bereiken: inspirerend, positief, disruptief, constructief. We willen daarbij voorbij de standaardoplossingen en reacties van onze huidige maatschappij gaan: “To boldly go where no one has ever gone before”, zou de legendarische captain Kirk, de gezagvoerder van het al even legendarische Starship Enterprise zeggen. We willen met elkaar meedenken, elkaar helpen en bovenal elkaar inspireren. Alles op basis van vrijwilligheid, waarin een ieder vrij is om aan te geven wat hij / zij wel of niet kan en wil doen. Als groep / organisatie staan we open voor nieuwe ideeën en initiatieven die bij onze visie, missie en doelstellingen aansluiten.

Inspiration2017 (ook wel bekend staand als Inspiration2k17) is een initiatief van Rob Zondag, Asli Hoek en Lex Vink. Wil je meer over ons weten, dan nodigen we je uit om onze website (regelmatig) te bezoeken. Hier vind je alle ‘statische’ informatie, maar ook het laatste nieuws over wat we aan het doen zijn en hoe je daarbij aan kunt sluiten.

Dit blog willen we benutten als extra steuntje in de rug bij alles waar we mee bezig zijn, maar zal ook een podium worden voor zaken,  ideeën, mensen, organisaties die ons inspireren. Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk mensen de ruimte te geven om een bijdrage aan dit blog te leveren, dus je zult als het aan ons ligt een grote diversiteit aan auteurs tegen gaan komen.
We hopen te inspireren, maar ook geïnspireerd te worden. We hopen ook dat jullie mee willen reizen op deze tocht door een geheel nieuw universum. We hebben geen Starship Enterprise tot onze beschikking, maar zeg nu zelf, heb je dat echt nodig met alle mogelijkheden die je als mens in jezelf klaar hebt liggen???

LV

Reacties